Јоветић играч кола Лиге шампиона

Јоветић најбољи играч кола. Касиљас, Роналдо, Пјанић само су неки од играча који су добили највише гласова. У идеалном тиму другог кола није било места за српске репрезентативце.

Нових најбољих 11 играча, у избору читалаца Уефиног званичног сајта, нашло се у идеалном тиму другог кола Лиге шампиона.

На голу се налази Икер Касиљас. Голман Реала имао је неколико запажених интервенција у дуелу са Олимпиком из Марсеља, и успео је да сачува мрежу.

У одбрамбеној линији налазе се Данијел Алвеш (Барселона), Хану Тихинен (Цирих), Џон Тери (Челзи) и Али Сисоко (Лион).

Данијел Алвеш имао је неколико опасних шутева са дистанце у дуелу са Динамом, и неколико продора по десној страни, чиме је заслужено уврштен у идеални тим.

Хану Тихинен заслужан је за чудо у Милану. Маестралним голом донео је победу Цириху над Миланом, и тако донео клубу прва три бода у групи.

Џон Тери био је непрелазан у тиму Челзија против Апоела, и још једном доказао да је један од најбољих дефанзиваца у Европи.

Сисоко из Лиона, једини је играч који је и у првом колу уврштен у најбољу поставу. Продорима по страни одлично је упошљавао нападаче Лиона, и допринео високој победи над Дебрецином од 4:0.

Везни ред чине Миралем Пјанић (Лион), Ким Калстром (Лион), Франк Рибери (Бајерн) и Френк Лампард (Челзи).

Миралем Пјанић, који је просто експлодирао ове сезоне, пружио је феноменалну партију у Мађарској. Постигао је гол из слободног ударца, чиме је доказао да је наследник великог Жуниња. Поред постигнутог гола, асистирао је код још два поготка Лиона.

Пјанићев саиграч Ким Калстром, такође се нашао у најбољих 11. Постигао је први гол за екипу, и асистирао Гомису код последњег гола.

Франк Рибери задао је много мука дефанзивцима Јувентуса. Иако је утакмица завршена без голова, Рибери је био један од најзапаженијих на терену, а његови продори и дриблинзи никога нису оставили равнодушним.

Иако је Челзи једва савладао Апоел, и није пружио партију каква се очекивала, Френк Лампард је, својом игром, задовољио фудбалску јавност, и нашао се у идеалних 11.

Најскупљи играч света, Кристијано Роналдо, са два постигнута гола предводи напад најбољих 11. Друштво у нападу му прави црногорски интернационалац, и бивши капитен Партизана Стеван Јоветић, који је, такође са два гола, срушио велики Ливерпул.

У гласању за играча кола победио је управо Јоветић. На другом месту нашао се Пјанић, док је треће заузео Луис Фабијано из Севиље.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи