Читај ми!

Мората: Јувентус може да освоји ЛШ

Фудбалер Јувентуса Алваро Мората верује да његова екипа у скоријој будућности може да освоји Лигу шампиона. Фудбалери Јувентуса нису успели да освоје Лигу шампиона, пошто су у Берлину изгубили од Барселоне са 1:3.

Црно-бели су "јурили" трећи трофеј најелитнијег европског такмичења, али су постали прва екипа која је у финалима поражена шест пута.

Једини гол за црно-беле постигао је Мората и то је био његов пети гол у последњих седам европских утакмица.

"Имали смо шансу да освојимо трофеј, али је нисмо искористили и не знам када ће нам се поново указати шанса. Али, ово је одличан тим, велика породица и морамо да наставимо напорно да радимо. Ова екипа може да освоји Лигу шампиона, ова екипа нема ограничења. Сигуран сам да директори раде на томе да је учине још снажнијом", рекао је Мората за Скај Спорт Италија.

Он је захвалио навијачима што су дошли у Берлин да подрже тим и рекао да је почастован што за њих игра у црно-белом дресу.

Напач Јувентуса Пол Погба рекао је да је екипа пала када је примила други гол.

"Мислим да смо дали све од себе, али Барселона је била боља од нас, имали су нешто што ми нисмо и честитам им. Када смо изједначили вероали смо да можемо да победимо, али када су они постигли други гол, наше главе су пале... Покушавали смо, покушаали, али онда су они поново постигли гол и то нас је убило", рекао је он.

За Погбу су заинтересовани бројни клубови, а медији последњих месеци спекулишу да ће напустити торински клуб.

"Не размишљам о будућности. Само сам мислио о финалу, изгубили смо га. Будућност је пред нама, не размишљам много", рекао је Погба.

Фудбалер Јувентуса Клаудио Маркизио рекао је да његова екипа уздигнуте главе одлази из Берлина.

"Наш сан је био да стигнемо довде. Нисмо га крунисали победом, али имали смо добру сезону. Уздигнуте главе одлазимо, знајући да смо дали све од себе. Од почетка смо покушавали да покријемо неке њихове играче, али против Барселоне не можете да играте пресинг 90 минута", рекао је он.

"Знамо да нисмо најбоља екипа у Европи, али дали смо све од себе. Нажалост, историја Јувентусовог такмичења у Лиги шампиона није добра. Али, срећан сам што сам био овде и играо са мајсторима какви су Андреа Пирло, Ћави и Андрес Инијеста", додао је Маркизио.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи