Кјелини пропушта финале Лиге шампиона

Читаву годину је тренирао и знојио се због једне, најважније утакмице у сезони. Али, дефанзивац Јувентуса Ђорђо Кјелини ће ту утакмицу, финале Лиге шампиона, пропустити због повреде листа.

Дефанзивац Јувентуса Ђорђо Кјелини пропустиће због повреде листа финалну утакмицу Лиге шампиона против Барселоне, саопштила је "Стара дама".

Кјелини се повредио на јучерашњем тренингу, а после данашњих прегледа скенером утврђено је да је покидао мишић листа леве ноге, због чега ће пропустити утакмицу са Барселоном, најважнију утакмицу у години.

Кјелини је један од кључних играча Јувентуса ове сезоне, а многи су прижељкивали да поново виде његов дуел са Луисом Суаресом, након инцидента на Светском првенству, када га је Уругвајац угризао за раме.

Финална утакмица Јувентуса и Барселоне играће се у суботу од 20.45 на Олимпијском стадиону у Берлину.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи