Буфон: Меси је ванземаљац!

Голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон изјавио је да је фудбалер Барселоне Лионел Меси "ванземаљац који игра фудбал са људима".

Фудбалери Јувентуса и Барселоне играће 6. јуна од 20.45 у Берлину у финалу Лиге шампиона, а Меси ће покушати да постане први фудбалер који је постигао голове у три финала тог такмичења.

"Надамо се да ће се Меси 6. јуна вратити на земљу и постати човек", рекао је 37-годишњи Буфон, пренели су британски медији.

Меси је ове сезоне постигао 58 голова за Барселону и помогао екипи да освоји "дуплу круну" у Шпанији.

Он је заједно са Нејмаром и Луисом Суаресом постигао 120 голова ове сезоне.

"Мислим да је то најјачи нападачки трио на свету. Имају нападачку моћ која је застрашујућа, али и ми имамо оружје. Можда не да их зауставимо, али да их мало ограничимо", рекао је Буфон.

Одбрамбени играч Јувентуса Леонардо Бонучи рекао је да Барселону не чине само Меси, Суарес и Нејмар.

"Њих тројица плаше сваку екипу, али Барселону не чине они већ колектив фудбалера који играју једни за друге", рекао је Бонучи.

Шампион Серије А Јувентус није освојио Лигу шампиона од 1996. године, а Барселона је последњи пут тријумфовала у том такмичењу 2011. године, када је на Вемблију победила Манчестер јунајтед са 3:1.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи