Кијелини: Немам никакав проблем са Суарезом

Фудбалер Јувентуса Ђорђо Кијелини рекао је да је заборавио инцидент са Уругвајцем Луисом Суарезом, који га је угризао на утакмици између Италије и Уругваја на Светском првенству у Бразилу.

Јувентус и Барселона играће у финалу Лиге шампиона, што ће бити први судар Кијелинија и Суареза после годину дана и сукоба на првенству света.

"Немам никакав проблем са Суарезом. Прошло је недељу дана откад смо елиминисали Реал у полуфиналу Лиге шампиона и новинаре занима само наш сукоб. Суарез ће код мене имати исти третман као Бензема, али и Меси као Роналдо, односно Нејмар као Бејл", рекао је Кијелини, преноси Газета дело спорт.

Суарез је због тог поступка кажњен четворомесечном суспензијом у свим такмичењима, али је, и поред нешто лошег старта у Барселони, ове сезоне постигао 24 гола.

Финале Лиге шампиона између Јувентуса и Барселоне игра се 6. јуна у Берлину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи