Алегри: Јуве има лепу прилику да постане првак Европе

Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри рекао је да његов тим има лепу прилику да освоји трофеј Лиге шампиона у финалу против Барселоне.

"Знамо да играмо против веома снажног противника и свесни смо да имамо прилично добре шансе да трофеј вратимо у Торино. Али, очекујем велику борбу јер финале Лиге шампиона не може да буде лака утакмица", рекао је Алегри.

Према његовим речима, "стару даму" пре утакмице са Барселоном очекују обавезе у финалу националног Купа против Лација.

"Морамо да се спремимо за сутрашњу утакмицу против Интера. Од недеље креће припрема за финале Купа Италије, а затим следи утакмица против Наполија, када ће нам бити уручен трофеј Серије А. После тога ћемо имати недељу дана, можда и неколико дана одмора, како бисмо спремни дочекали финале", рекао је Алегри.

Он је додао да ће играчи попут Квадва Асамое и Ромула, који нису много играли ове сезоне, добити шансу у предстојећим утакмицама.

Финале је на програму 6. јуна у Берлину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи