Буфон: Финале у Берлину нам је суђено

Капитен и голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон рекао је да је судбина одвела његов тим у финале Лиге шампиона и додао да ће урадити све да освоји пехар шампиона Европе.

Буфон је у каријери изгубио једно финале Лиге шампиона, 2003. године против Милана после пенала, али се поново враћа у Берлин и место успеха где је са репрезентацијом Италије на Олимпијском стадиону освојио Светско првенство 2006. године.

"Изгледало је као да нам је суђено и све је било онако како смо се надали. Не идемо у Берлин као туристи и наставићемо своју игру. Поносан сам на екипу и на све што је урадила ове сезоне. Морамо да дамо све од себе јер се у каријери оваква прилика ретко добија", рекао је Буфон за Спорт медијасет.

Штопер Ђорђо Кјелини истакао је да је екипа елиминацијом Реала из Мадрида доказала да није случајно међу најбољима у Европи.

"Ово је најлепши и најважнији дан у мојој каријери. Доказали смо да смо заслужено међу најјачим клубовима Европе и сада идемо у Берлин уверени да можемо да победимо. Уживајмо у невероватном успеху", навео је Кјелини.

Чилеанац Артуро Видал казао је да је највећа предност Јувентуса тимски дух.

"Барселона има врхунске играче, али ми ћемо у Берлину одиграти утакмицу живота. Јувентус је екипа са израженим колективом, а годинама играмо заједно и сви смо као браћа. Ми смо велики тим", закључио је Видал.

Финале Лиге шампиона између Јувентуса и Барселоне игра се 6. јуна у Берлину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи