Енрике: Три победе за три трофеја

Тренер фудбалера Барселоне Луис Енрике био је веомазадовољан након пласмана у финале Лиге шампиона. Он је честитао својим играчима на том успеху и поручио има да их само три победе деле од “трипле круне“.

Каталонски тим је обезбедио пут у Берлин и поред пораза у реванш мечу у Минехну од Бајерна од 3:2, захваљујући победи у првом мечу од 3:0.

Енрике, који се током сезоне соучавао и са отказом, поручио је да његов тим жели сва три пехара ове сезоне, а до тог успеха његове пулене деле само три победе, по једна у Примери, Купу Краља и Лиги шампиона.

"Веома сам задовољан издањем тима и пласманом у финале и честитам играчима на томе", рекао је Енрике.

На питање кога бих желео у финалу, рекао је:

"Ко код да заслужи", казао је Енрике и додао:

"Налазимо се на победу од освајања сва три такмичења у којима играмо. То је наша мисија", завршио је тренер Барсе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи