Кјелини: Морамо да нападнемо и дамо гол

У Јувентусу свесни да неће моћи да изађу на "Сантијаго Бернабеу" ултрадефанзивно оријентисани. То је само одлагање неизбежног, односно пораза. Морају да се ухвате у коштац са мадридским Реалом, и да се надају да су дорасли изазову.

Фудбалер Јувентуса Ђорђо Кјелини рекао је да његова екипа, ако жели да прође у финале, не сме само да се брани у предстојећој реванш утакмици полуфинала Лиге шампиона против Реал Мадрида.

Јувентус у среду од 20.45 игра у Мадриду против актуелног шампиона Европе. У првој утакмици, прошлог уторка, италијански тим победио је са 2:1 головима Алвара Морате и Карлоса Тевеса. Једини погодак за Реал постигао је Кистијано Роналдо.

"Морамо да постигнемо гол, пошто знамо да не можемо да идемо у Мадрид да бранимо тако малу предност. Имали смо опуштајућу недељу, у добром расположењу дочекујемо реванш, пошто смо освојили скудето. Добро смо се припремили и једва чекамо утакмицу", рекао је Кјелини.

Црно-бели су у последње три утакмице у Лиги шампиона на гостовањима добро играли. Оно што је јако важно - нису примили ниједан гол.

Тренер Јувенутса Масимилијано Алегри имаће на располагању и везисту Пола Погбу, који се прошлог викенда вратио на терен и постигао гол против Каљарија (1:1). За тим неће конкурисати Мартин Касерес због повреде чланка.

Реал у утакмицу улази после нерешеног резултата са Валенсијом 2:2 којим се практично опростио од шампионске титуле.

"Реал се никога не плаши, али поштујемо сваку екипу. Знамо какве су италијанске екипе - веома добро се бране и морамо да играмо добро како бисмо пробили њихову одбрану", рекао је Хамес Родригес.

"Морамо да постигнемо голове и, ако то успемо, проћи ћемо у финале у Берлину", додао је он.

У шпанској екипи неће бити Луке Модрића због проблема са коленом, али се очекује да ће Карим Бензема бити спреман после сличне повреде. Неизвестан је наступ Тонија Кроса, који је повредио бутину током утакмице са Валенсијом.

Кристијано Роналдо, који је ове сезоне постигао 42 гола у првенству, постигао је шест голова у последњих шест утакмица у Лиги шампиона против италијанских екипа. Навијачи "лос бланкоса" надају се да ће се традиција наставити.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи