Читај ми!

Маскерано: Имамо Месија, то је разлика

Фудбалер Барселоне Хавијер Маскерано рекао је да је Лионел Меси направио разлику у вечерашњој убедљивој победи над Бајерном. Барселона је победила 3:0 уз два гола Месија и један Нејмара, у првој утакмици полуфинала Лиге шампиона. Реванш ће се играти у уторак од 20.45 у Минхену.

У победи Барселоне над минхенским Бајерном (3:0) Месије био двоструки стрелац, па се одвојио на челу листе са укупно 77 голова, једним више од Роналда (76).

"Ми имамо Месија, тако да је то наша предност, зар не? Било је веома тешко, али смо имали боље шансе, играли смо како смо желели", рекао је Маскерано после утакмице.

Аргентински фудбалер је додао да још није решено питање проласка у финале.

"Ово је добра предност, али биће тешко у реваншу", казао је Маскерано.

Одбрамбени играч Барселоне Ђерар Пике био је одушевљен игром свог тима.

"Каква изузетна утакмица. Бајерн једва да је шутнуо на гол", кратко је прокоментарисао Пике.

Он је додао да је каталонска екипа искористила предност коју има у контранападима.

"Добро смо се осећали на терену. Бајерн је одличан тим, али смо искористили своју предност приликом контранапада и одиграли добро", навео је Пике.

Реванш ће се играти у уторак од 20.45 у Минхену.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи