Алегри: Против Реала морамо да будемо савршени

Јувентус мора да буде савршен против Реала. Очекујем велику борбу, две одличне утакмице. Реал је изузетан тим, који ће имати прегршт мотива да одбрани трофеј, признао је Алегри.

Фудбалери Јувентуса и Реал Мадрида састаће се у уторак у Торину у првој утакмици полуфинала Лиге шампиона, у којој ће покушати да остваре што бољи резултат пред реванш у Шпанији за недељу дана.

Две екипе су укупно играле 20 финала Лиге шампиона, односно Купа европских шампиона, и обе имају велико искуство у завршници тог такмичења.

Јувентус је у суботу освојио шампионску титулу у италијанској Серији А, а тренер торинског клуба Масимилијано Алегри рекао је да ће његовим играчима бити тешко против „лос бланкоса", али да морају да верују у себе.

"Јувентус мора да буде савршен против Реала. Очекујем велику борбу, две одличне утакмице. Реал је изузетан тим, који ће имати прегршт мотива да одбрани трофеј", рекао је Алегри италијанским медијима.

Јувентус је непоражен на свом терену у 12 узастопних утакмица Уефа такмичења, а победио је на четири од пет утакмица у Торину ове сезоне у Лиги шампиона.

Фудбалери шпанског клуба добили су на самопоуздању после тешке победе за викенд над Севиљом у гостима. Тријумф је још већи, с обзиром на то да Севиља на свом стадиону није изгубила лигашку утакмицу још од фебруара прошле године.

Реал ће бити јачи за левог бека Марсела, који је одслужио једну утакмицу суспензије у реваншу против Атлетико Мадрида, као и Герета Бејла, који је против Севиље ушао са клупе после повреде листа.

Међутим, Карим Бензема неће бити на располагању Карлу Анчелотију, пошто се није опоравио од повреде колена. 

Утакмица ће се играти у уторак од 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи