"Ако наставимо овако, боље да не идемо у Барселону"

Фудбалер Бајерна Џером Боатенг рекао је да његов тим мора под хитно да се уозбиљи, јер са игром из полуфинала Купа Немачке против Борусије из Дортмунда нема шта да тражи у мечу против Барселоне у полуфиналу Лиге шампиона.

Дортмунд је елиминисао Бајерн након пенала. У невероватној пенал серији, Баварци нису успели да погоде мрежу ниједном. Успут су се повредили и Роберт Левандовски, као и Арјен Робен.

"Барселона је један од најбољих тимова на свету и биће нам потребна врхунска партија. Ако будемо играли као против Дортмунда после 70. минута (када су дали гол), онда нема потреба да идемо у Шпанију", рекао је Боатенг за „Кикер".

Он је додао да је његов тим вратио у живот Борусију и поклонио јој финале, јер "милионери" нису имали ниједну прилику за гол до 1:1.

"Били смо немарни. Морамо да се бранимо и нападамо као тим. Направили смо превише грешака након вођства. Имали смо велику шансу против Дортмунда и огорчен сам због начина како су се ствари одвијале. Није морало тако да буде. Ово нам је тек пети пораз ове сезоне после 45 одиграних утакмица", рекао је Боатенг.

Прва утакмица полуфинала Лиге шампиона између Барселоне и Бајерна игра се 6. маја на Камп Ноу, а реванш је шест дана касније на Алијанц арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи