Симеоне поносан и срећан

Тренер мадридског Атлетико Мадрида Дијего Симеоне изјавио је да је поносан на своје играче, упркос елиминацији у четвртфиналу Лиге шампиона од градског ривала Реала.

Реал је прошао међу четири најбоље екипе у Европи захваљујући голу Хавијера Ернандеса у 88. минуту.

"Поносам сам како се мој тим такмичио. Имам екипу састављену од одличних људи. Верујем да су многи тренери љубоморни што имам овакве играче. Ако даш све од себе, одеш кући срећан. Тако је и сада, нема негативних осећања", рекао је Симеоне за АС.

"Јорганџије" су последњих двадесетак минута имали играча мање, пошто је други жути картон зарадио Арда Туран.

"Нема смисла гледати снимак Турановг искључења, јер то неће променити исход. Нисмо били повезани, нисмо могли да комбинујемо и завршимо акције", додао је Симеоне.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи