Читај ми!

Чичарито: Најважнији гол у каријери

Хавијер Чичарито Ернандез, сасвим логично, пресрећан због постигнутог гола, којим је одвео Реал у полуфинале Лиге шампиона. Постигао сам много важних голова у каријери, али ово је најважнији, рекао је Мексиканац.

Јунак победе Реала за пласман у полуфинале Лиге шампиона Хавијер Чичарито Ернандез рекао је да је постигнути гол против Атлетика најважнији у његовој каријери.

"Постигао сам много важних голова у каријери, али ово је најважнији. Овај погодак ће утицати на моје самопоуздање. Роналдо ми је одлично асистирао, одиграо је вечерас за победу. Морао сам да погодим, али овај гол је за све, за оне који су веровали у мене, саиграче и породицу", рекао је Ернандез за АС.

Он је у стратној постави заменио повређеног Карима Бензему, а једини гол на "Сантјаго Бернабеуу" постигао је у 88. минуту.

"Тренер ми је пре неколико дана рекао да ћу играти и био сам спреман. Атлетико је одличан противник. Хвала богу да смо победили. Желимо да победимо све и освојимо Лигу шампиона", додао је Мексиканац.

Тренер Реала Карло Анчелоти каже да је Ернандез заслужио да постигне гол за победу против Атлетика.

"Био је сјајан... Одиграо је веома добро и заслужио је да постигне гол. Није много добијао шансу ове сезоне, али радује ме то што је био сперман кад ми је највише био потребан. Он је прави професионалац", рекао је Анчелоти.

Тренер Реала није крио задовољство због партије својих изабраника.

"Одиграли смо добру утакмицу, контролисали игру од почетка до краја. Имали смо добар посед лопте, нисмо им дозволили да организују контре и били смо снажни приликом прекида. Тражили смо решење и пронашли га у последњем минуту", рекао је Анчелоти.

Поред Реала, пласман у полуфинале Лиге шампиона изборили су Јувентус, Бајерн и Барселона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи