Алегри: Борба тек предстоји

Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри рекао је да је задовољан победом своје екипе против Монака у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона, али је истакао да "стара дама", уколико жели у полуфинале, мора да постигне гол и у реваншу.

Јувентус је на свом терену савладао Монако са 1:0 у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона. Једини гол на утакмици постигао је Артуро Видал у 57. минуту из једанаестерца.

"Била је добра утакмица и резултат је добар, заслужен. Имамо малу предност, али неће бити лако у реваншу", рекао је Алегри.

Алегри је навео да Јувентус на овом мечу боље упознао противника и истакао да Монако добро организована екипа у одбрани.

"Монако има најбољу одбрану у Лиги шампиона, тако да је тешко постићи гол. Ја сам оптимиста, али мораћемо да постигенемо гол у реваншу", казао је Алегри.

Голман Монака Данијел Субашић казао је да његову екипу чека тежак посао у реваншу.

"У првом полувремену је морао је да буде досуђен једанаестерац за нас... Али, то је фудбал, штета. Одиграли смо добру утакмицу као и против Арсенала, али разлика је што сада нисмо постигли гол", рекао је Субашић.

"Биће тешко у реваншу. Јувентус је искусна екипа, али ако одиграмо као што умемо, можемо да прођемо даље", додао је голман Монака.

Реванш меч игра се 22. априла у Монаку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи