Меси: Неће бити да сам био катастрофа, а сада супер

Фудбалер Барселоне Лионел Меси на синоћној утакмици осмине финала Лиге шампиона у победи против Манчестер ситија од 1:0 био је један од најбољих играча на терену. То је био повод за салву похвала у медијима на његов рачун, али је Меси после меча изјавио да није заборавио пређашње критике новинара и да оне нису биле коректне.

Меси је синоћ маестрално асистирао Ивану Ракитићу код гола, а поред тога, имао је и мноштво добрих потеза и проигравања, којима је одушевио фудбалску јавност.

"Не тако давно, био сам катастрофа. Неће бити да сам катастрофа, а да онда одједном проживљавам своје најбоље тренутке. Осећам се добро и уживам на терену, али има још много до краја сезоне", рекао је Меси.

Меси се потом осврнуо и на ток синоћне утакмице против Манчестера. 

"Џо Харт је све бранио. Учинили смо све што смо могли да дамо још голова, али њихов голман је био фантастичан и морамо му честитати. Ипак, најважније је да смо прошли даље и да пред важан део сезоне играмо на високом нивоу", рекао је Меси.

Барселону за викенд очекује дерби са Реал Мадридом у Примери.

"Имали смо током сезоне успоне и падове. Ову годину смо почели на добар начин. У овај сусрет улазимо са првог места и најбитније је да одиграмо на високом нивоу. Поштујемо Реал и Кристијана Роналда. У оваквој ситуацији каквој су, још су опаснији, не можемо да кажемо
да ли су у доброј или лошој форми", рекао је Меси.

Утакмица 28. кола Примере између Барселоне и Реал Мадрида играће се у недељу од 21.00 на стадиону Камп ноу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи