Читај ми!

Торес: Заслужено смо прошли

Фудбалер Атлетико Мадрида Фернандо Торес рекао је да је његова екипа заслужено прошла у четвртфинале Лиге шампиона али и да је потребно имати среће код извођења једанаестераца. Фудбалери Атлетико Мадрида пласирали су се у четвртфинале Лиге шампиона пошто су синоћ на Висенте Калдерону, у реванш утакмици осмине финала после пенала победили Бајер из Леверкузена са 3:2.

Атлетико је у регуларном делу победио са 1:0 и надокнадио заостатак из првог меча, а у продужецима није било голова.

Торес је постигао одлучујући гол у пенал серији и донео мадридском тиму пролаз међу осам најбољих екипа. Он је рекао да се баш због оваквих утакмица у јануару вратио у Атлетико.

"Срећан сам што су људи на стадиону уживали. Желео сам да искусим овакве ствари на Калдерону. Последњи меч Лиге шампиона на Висенте Калдерону гледао сам када сам имао 11 или 12 година, а искусити то на терену је импресивно", рекао је Торес, пренели су шпански медији.

"Контролисали смо игру после постигнутог гола, али није било лако. Резултат је заслужен. Али, потребна вам је и срећа код пенала", додао је он.

Торес је рекао да је уверен да ће имати много успеха у Атлетику.

"Захвалан сам навијачима, бодрили су нас до краја. Они су најбољи на свету. Не сумњам да ћу имати много успеха у Атлетику. Утакмице у Лиги шампиона су поклон, најбољи од свих", рекао је бивши фудбалер Ливерпула.

Пенале за Атлетико промашили су Раул Гарсија и капитен Коке.

"Желео сам да постигнем гол због Кокеа. Знао сам шта ћу да урадим, послао сам голмана на другу страну и све је прошло добро", рекао је Торес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи