Читај ми!

Мажић суди меч Дортмунд–Јувентус

Српски судија Милорад Мажић са својим тимом судиће на реванш мечу осмине финала Лиге шампиона између Борусије Дортмунд и Јувентуса, сазнаје РТС. Мажићеви помоћници су Далибор Ђурђевић, Милован Ристић, Дејан Петровић, Данило Грујић и Дејан Филиповић.

Судијска комисија Уефе донела је одлуку да реванш меч осмине финала Лиге шампиона, који ће се одиграти у Дортмунду, између Борусије и Јувентуса, суде арбитри из Србије.

Подсетимо се, први меч у Торину завршен је победом "старе даме" од 2:1. Реванш меч је на програму у среду, 18. марта, са почетком у 20.45, а правду ће делити тим из Србије предвођен Милорадом Мажићем.

Последња утакмица у овогодишњем такмичењу Лиге шампиона у којој су наше судије делиле правду био је дуел између Манчестера и Роме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи