Читај ми!

Ибрахимовић: Челсијеве бебе

Златан Ибрахимовић је престрого добио црвени картон у мечу са Челсијем, то је јасно свакоме осим вероватно и даље збуњеном судији Бјорну Кујперсу. Шведском фудбалеру, природно, није била по вољи одлука холандског делиоца правде, али му је још више засметала реакција фудбалера Челсија, односно начин на који су извршили притисак да он добије црвени картон.

Златана Ибрахимовића је арбитар Бјорн Кујперс искључио због старта над Оскаром. Иако је било јасно да је у питању "педесет-педесет" ситуација, али и да је Ибрахимовић покушао да се измакне, а Оскар не, уследио је црвени картон. Шведски нападач није штедео критике после утакмице.

"Када сам добио црвени картон играчи Челсија су ме окружили. Осећао сам као да је много беба око мене", рекао је Ибрахимовић.

Он је казао да не зна да ли да се смеје или да плаче због црвеног картона.

"Када сам видео да је извадио црвени картон помислио сам 'о боже, тај човек не зна шта ради'", казао је Ибрахимовић.

Тренер Пари Сен Жермена Лоран Блан оценио је да су његови фудбалери били изванредни у сусрету са Челсијем.

"Играли смо изванредно, од почетка до краја. Био сам изненађен како су моји фудбалери остали смирени, иако су већи део сусрета били са играчем мање. Била је то фантастична игра целе екипе", рекао је Лоран Блан.

Тренер Челсија Жозе Морињо рекао је да његова екипа није одиграла довољно добро.

"Противник је био бољи, боље је поднео притисак и заслужено прошао даље. Покушали смо да победимо, али када смо остали са играчем више, једноставно се створио превелики притисак, који нисмо поднели", рекао је Морињо.

ПСЖ се пласирао у четвртфинале уз Бајерн Минхен, Порто и Реал Мадрид.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи