Луиз: Знам Морињову тактику!

Давид Луиз верује да ће Жозе Морињо рећи својим фудбалерима да буду стрпљиви и да нападају из контранапада. Чекати контру и бранити се против играча какви су Златан Ибрахимовић, Единсон Кавани и Езекијел Лавеци може бити веома опасно, сматра Луиз, који је прошлог лета Челси заменио Пари Сен Жерменом.

Фудбалер Пари Сен Жермена Давид Луиз верује да зна тактику Челсија у предстојећој реванш утакмици Лиге шампиона и сматра да ће лондонски клуб бити у великој невољи ако одлучи да се брани.

Фудбалери Пари Сен Жермена сутра на лондонском Стамфорд Бриџу играју против Челсија реванш утакмицу осмине финала Лиге шампиона. У првој утакмици, пре три недеље у Паризу, било је 1:1.

Луиз, који је прошлог јуна из Челсија прешао у Пари Сен Жермен, рекао је да зна какву ће тактику спремити тренер "плаваца" Жозе Морињо.

"Знам шта ће нам Жозе припремити, рећи ће играчима да буду стрпљиви и да нас нападну из контранапада. Он зна да ми морамо да постигнемо гол, а да њима то није обавезно за пролаз, пошто им одговара и 0:0. Морамо да будемо опрезни пошто знам да Челси може да нас угрози контрама", рекао је 27-годишњи Португалац за Дејли Мирор.

Он је додао да његови саиграчи морају да верују у пласман у четвртфинале, али и да ће Челси погрешити ако одлучи да се брани.

"Чекати контру и бранити се против играча какви су Златан Ибрахимовић, Единсон Кавани и Езекијел Лавеци може бити веома опасно, па нисмо само ми екипа која мора да буде опрезна", рекао је Луиз.

Тренер Лоран Блан неће моћи да рачуна на Лукаса Моуру због повреде препоне и Јохана Кабајеа због повреде бутног мишића.

Фудбалер Челсија Гери Кејхил рекао је да добро зна који су квалитети Пари Сен Жермена и да ће његова екипа у дуел ући охрабрена освајањем Лига купа, против Тотенхема (2:0).

"Знамо какав посао нас чека. Та утакмица је као финале, велики меч. Даћемо све од себе како бисмо прошли у четвртфинале. Много нам значи освајање Лига купа, добра је атмосфера у екипи, сви смо желели тај трофеј", рекао је Кејхил.

У екипу би требало да се врати Немања Матић, који је угануо чланак током прославе освајања Лига купа.

Челси се пласирао у другу фазу Лиге шампиона 11. пут у последњих 12 сезона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи