Анчелоти: Не можемо без "Би-Би-Сија"

Тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти рекао је данас да не постоји могућност да из стартне поставе за меч са Шалкеом изостави Герета Бејла, Карима Бензему и Кристијана Роналда.

Трио, који је у јавности познат под називом "Би-Би-Си", по речима Анчелотија, представља окосницу "лос бланкоса".

"Док год су они спремни, нема преговора о њиховом месту, шансе да ће неко изостати из стартних 11, јер су они много тога дали клубу. Верујем у њих, а они нам, без сумње, дају наш идентитет. Генерално смо у паду форме, а то се не односи само на њих тројицу. У овом тренутку екипа не помаже много нападачима", рекао је Анчелоти.

Бејл, Бензема и Роналдо су се последњих дана нашали на удару критика јавности, због пада у форми и неефикасности.

На питање новинара да ли би Бејл требало да буде изостављен из екипе, јер на осам утакмица није постигао гол, Анчелоти је казао да би онда морао да промени цео тим.

"Онда бих морао да променим цео тим... Бензему, Кристијана, играче на средини терена. Морам да направим генералну процену шта је добро за тим. Мислим да Бејл није задовољан како игра, али он то разуме и покушава да буде бољи", казао је Анчелоти.

Реал је 18. фебруара у Гелзенкирхену победио Шалке са 2:0 у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона.

Реал Мадрид ће на стадиону "Сантијаго Бернабеу" сутра од 20.45 дочекати Шалке у реванш мечу осмине финала.

Тренер немачког тима Роберто ди Матео рекао је да је његовој екипи потребан "савршен дан" уколико жели да избори пласман у четвртфинале Лиге шампиона.

"Да бисмо се такмичили са екипом као што је Реал, морамо да имамо савршен дан и да се надамо да они нису на свом максимуму. Једино тада можемо да извучемо позитиван резултат", рекао је Ди Матео, а преноси портал "Гол".

Ди Матео је са Челсијем 2012. године освојио Лигу шампиона, а новинаре је занимало да ли то искуство може да помогне Шалкеу да надокнади заостатак од два гола из првог сусрета.
"Ми имамо добру групу играча и они сваки дан желе да напредују, што је веома позитивно. Лично, мени успех из 2012. године помаже да спремим тим за утакмицу, али искрено не знам колико њима то може да помогне", рекао је Ди Матео.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи