Пјанић као Жунињо

Одлазак Жуниња и Бенземе у први план избацио Пјанића и Леандра. Млади Тузлак већ добио надимак "нови Жуни", а носи и број славног Бразилца.

"Назвао сам Жунија током припрема и затражио дозволу да узмем његов број... Рекао ми је да не бринем и не сваљујем велики притисак на себе. Жуни је овде учинио сјајне ствари, ценим га као што ценим чињеницу да носим његов број", рекао је Пјанић француском "Л'екипу".

"Очекујем добру сезону у Лиону, бољу него прошлу. Лион очекује исти. Није могло боље да почне", рекао је Пјанић, који је у првом колу Лиге шампиона постигао једини гол за Олимпик у победи против Фијорентине.

Претходно, у плеј-офу за елитно европско такмичење, сјајним ударцем из слободног ударца начео је мрежу Андерлехта у утакнмици која је завршила поражавајуће по Белгијанце јер су "прегажени" резултатиом 5:1.

"Срећан сам што постигао голове и одиграо важну улогу", рекао је Пјанић, кога је Лион 2008. године платио 7,5 милиона евра, али је током претходне године почео само пет утакмица.

Ипак, када је одлучио да носи Жунињов број "8" Пјанић је на плећа преузео и велику одговорност, пошто је Бразилац у последњих осам година донео непроцењиви допринос успесима Олимпика из Лиона, који је у том периоду освојио чак седам шампионских титула.

Пјанић игра за репрезентацију Босне и Херцеговине, за коју је већ наступио десет пута.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи