Анхел Моја, голман Атлетика: Можемо са Леверкузеном

Голман фудбалера Атлетико Мадрида Мигел Анхел Моја рекао је да верује да његова екипа може да извуче "позитиван резултат" против Бајера из Леверкузена у предстојећој утакмици у Лиги шампиона.

Фудбалери Атлетико Мадрида у среду од 20.45 у Леверкузену играју против Бајера прву утакмицу осмине финала Лиге шампиона.

Шампион Шпаније у доброј ситуацији улази у утакмицу, пошто је у групној фази Лиге шампиона изгубио само једном, у септембру од Олимпијакоса 2:3.

"Утакмица у Лиги шампиона је увек посебна, недељама ишчекујемо овај дуел. Играмо против немачког клуба и биће тешко. Немају добре резултате у Бундеслиги ове сезоне, али мислим да ће се то променити. Поштујемо противника, али улазимо у утакмицу са жељом да остваримо позитиван резултат који ће нам донети предност уочи реванша", рекао је Моја.

Атлетико у утакмицу улази победом од 3:0 против Алмерије, а Бајер је одиграо нерешено са Аугсбургом 2:2.

"Добро је када ваш противник у меч улази у лошем расположењу, али када играте у овако важном такмичењу то се заборавља. Бајер има добре нападаче. (Хакан) Калханоглу одлично изводи слободне ударце, али најбоља ствар код Бајера је то што је екипа јединствена", рекао је Моја.

Атлетико други пут узастопно игра у нокаут-фази, а прошле сезоне стигао је до финала, у коме је изгубио од градског ривала Реала са 1:4.

Екипа Дијега Симеонеа је у последњих девет утакмица на гостовањима у Лиги шампиона победила пет пута и изгубила само једном.

У тиму шпанског шампиона неизвестан је наступ Кокеа и Тијага, због повреде мишића.

Откако је Бајер 2002. године играо у финалу Лиге шампиона, ниједном није прошао у четвртфинале. Немачки тим се пласирао у осмину финала захваљујући пре свега доброј одбрани, пошто је у групној фази у шест утакмица примио само четири гола а постигао је седам.

Фудбалер Бајера Омер Топрак пропустиће сутрашњу утакмицу због суспензије, а неизвестан је наступ Ларса Бендера и Тина Једваја.

"Имамо квалитетан тим и желимо да одиграмо што више утакмица у Лиги шампиона", рекао је Топрак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи