Читај ми!

Верати: Елиминисаћемо Челси

Фудбалер Пари Сен Жермена Марко Верати оценио је да његова екипа може да елиминише Челси из Лиге шампиона и поред ремија на свом стадиону.Пари Сен Жермен и Челси одиграли су синоћ у Паризу на стадиону Парк Принчева нерешено 1:1 у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона.

Самоувереност Марка Вератијa је појачала одлична игра његовог тима. Челси је повео голом Бранислава Ивковића али је ПСЖ успео да изједначи, чак и да запрети победом али је сјајни голман Тибо Куртоа у више наврата спасавао мрежу "плаваца".

"Ми знамо да смо јака екипа, као и Челси. На гостовање на Стамфорд Бриџ ћемо ићи с намером да победимо. То је једини резултат који нас занима и који ће нам омогућити пролаз у наредну фазу. Имамо велику прилику да начинимо искорак", рекао је Верати, а преноси сајт Лиге шампиона.

"Синоћни меч смо припремили на добар начин. Желели смо да чекамо Челси на својој половини, да им не дамо простор, јер знамо какве нападаче имају, а онда када дођемо у посед лопте да их нападнемо свом снагом. Мислим да смо створили доста прилика, али нисмо их
искористили", рекао је Верати.

"Драго ми је што се екипа после примљеног гола вратила у меч, што смо се уздигли", додао је он.

Тренер ПСЖ-а Лоран Блан рекао је да ће његова екипа у реваншу морати да "диктира темпо и да се брани интелигентно".

"Разговарао сам са (Жозеом) Морињом и причали смо о нашим циљевима ове сезоне. Он ми је без шале рекао да ПСЖ ове сезоне може да освоји све трофеје", рекао је Блан.

Реванш утакмица у Лондону између Челсија и Пари Сен Жермена одиграће се 11. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи