Читај ми!

Тајне мајстора Ивановића

Фудбалер Челсија Бранислав Ивановић рекао је да је његов тим у благој предности у односу на Пари Сен Жермен уочи реванша осмине финала Лиге шампиона у Лондону. Челси је синоћ одиграо нерешено против ПСЖ-а на Парку принчева (1:1), а стрелац јединог гола за "плавце" био је капитен фудбалске репрезентације Србије.

Био је то још само један у низу Ивановићевих важних погодака за Челси, укупно 29. у дресу лондонског клуба.

"Ово је важан гол за тим. Одиграли смо добро, имали већи посед лопте у првом полувремену и заслужили смо позитиван резултат из првог меча. Мислим да имамо малу психолошку предност пред реванш, али не смемо да се опустимо", истакао је Ивановић.

Он је похвалио Герија Кејхила који му је асистирао код гола, а на питање новинара да објасни тајну постизања голова у важним мечевима, Ивановић је рекао:

"Ако вам кажем више неће бити тајна".

Ивановић је рекао да очекује тежак меч у реваншу.

"Ништа се неће променити у нашем приступу у другој утакмици, то ће бити веома тежак мец. ПСЖ има сјајан тим, три нападача који увек могу да постигну гол и тешко је бранити се у таквим условима. Мораћемо да добијемо утакмицу у Лондону", додао је Ивановић.
Реванш меч између Челсија и Пари Сен Жермена игра се 11. марта на Стамфорд Бриџу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи