Чистка у Бешкиташу

После слабог старта, Бешкиташ ће се решити Италијана Матеа Ферарија и Бразилца Родрига Табате. Притисак навијача да се смени и тренер Мустафа Денизли - управа, пак, подржава стручњака.

Некадашњи одбрамбени играч Ђенове Матео Ферари у немилости је управе и навијача Бешкиташа, клуба који је после шест утакмица у турској лиги освојио свега шест бодова и налази се на 11. месту у тамошњем првенству.

Ферари, кога је Бешикташ летрос платио пет милиона евра, и чија годишња плата износи још 2,5 милиона, могао би променити клуб већ у јануару. Турски медији најављују да би Ферари могао прећи у неки од италијанских клубова.

Осим Ферарија, на мети критика нашао се и Бразилац Родриго Рабата, који је после прошле, одличне  сезоне у Газиантепспору прешао у Бешиташ, од када је само бледа сенка прошлосезонског аса.

Ни акције Мустафе Дензлија не стоје ништа боље, па су Бешикташу склони медији препуни написа попут "Мустафа одлази", али је управа клуба из Истанбула одговорила да, бар за сада, нема намеру да "мења коње усред трке".

Бешикташ је голом Вејна Рунија поражен од Манчестер јунајтеда у првом колу Лиге шампиона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи