Читај ми!

Ибра: Бићу још бољи!

Златан Ибрахимовић каже да није још 100 одсто спреман, што га, свакако, није спречило да постигне фантастичан погодак против Ајакса. Лоран Блан сматра да је Ајакс играо бољи фудбал, али да је његов тим био убојит.

Фудбалер Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић рекао је да још није сасвим спреман, иако је постигао кључни гол за победу свог тима од 3:1 над Ајаксом у Лиги шампиона.

"Освојили смо три бода, али мислим да можемо да постигнемо много више. Значи ми гол због самопоуздања, наравно, али је важније да будем 100 одсто спреман. Нисам могао да тренирам два месеца. Морам да играм утакмице, пронађем ритам и играм како знам", рекао је Ибрахимовић новинарима после меча у Паризу.

Шведски интернационалац паузирао је седам недеља због повреде пете.

ПСЖ је сада први у групи, с голом више од Барселоне, против које игра у последњем колу, а победник тог дуела ће освојити прво место у Групи Ф.

"Важно нам је прво место, а важно је и Барселони. Следећа утакмица ће бити велика, а у игри ће бити и мало престижа", рекао је популарни Ибра.

Тренер Парижана Лоран Блан оценио је после утакмице да је Ајакс играо боље.

"Играли смо против тима који је играо много бољи фудбал него ми вечерас, али им је фалила ефикасност. Са друге стране, ми смо били врло убојити, тако да није изненађење што смо постигли три гола", рекао је Блан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи