Пелегрини хвали тим и Агуера

Тренер Манчестер ситија Мануел Пелегрини рекао је да његови фудбалери никада не губе победнички дух и да су зато после преокрета победили Бајерн са 3:2 и остали у конкуренцији за пласман у другу фазу Лиге шампиона. Шампиона Енглеске је до тријумфа предводио Серхио Агуеро, који је постигао хет-трик и тако донео тријумф свом тиму, који је на полувремену губио 2:1. Бајерн је обезбедио прво место са 12 бодова, а Манчестер, Рома и ЦСКА имају по пет.

"Грађани" сада треба да победе Рому у гостима у последњем колу и надају се да ЦСКА неће савладати Бајерн у Минхену да би прошли даље.

"Прво што сам помислио на полувремену је да смо примили два невероватна гола, а тада је јако тешко победити. Али, онда сам рекао играчима да имају 45 минута да постигну два гола или испадамо. Рекао сам им да не губе морал. Можда неки други тим то ради, али не и овај. Ова екипа никада није побеђена и увек ради све што може за победу", рекао је Пелегрини.

Чилеански стручњак је казао да његов тим сада мора да победи у последњем колу и да ће урадити све што треба.

"Не знам колико овакве победе доносе веру у пласман тиму, али постараћемо се да прођемо даље", рекао је Пелегрини.

Тренер је морао да истакне сјајног Агуера, који је постигао хет-трик и тако донео тријумф свом тиму, који је на полувремену губио 2:1.

"Мислим да сви велики тимови треба да имају велике играче. Серхио је велики играч, врхунски. Он је јако важан. Али, мислим да је цео тим играо са вером до краја. Примили смо невероватне голове, али је цела екипа веровала и борила се до краја", рекао је Пелегрини.

Капитен Ситија Венсан Компани казао је да је цео тим сада "дужан" Агуеру.

"Не знам где бисмо били без њега, али знам да су вам за успех потребни посебни играчи у изузетној форми, иначе нећете ништа освојити. Он јесте посебан играч. Када је у оваквој форми, постиже ствари које иначе не би биле могуће. Показали смо карактер, урадили смо шта је требало да победимо велики тим", рекао је Компани.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи