Читај ми!

Меси јури нови рекорд, Ајакс прву победу

Фудбалери Барселоне играју у Никозији против Апоела, а њен фудбалер Лионел Меси покушаће током утакмице да постигне нови рекорд Лиге шампиона по броју постигнутих голова. Барселона је у прошлом колу обезбедила пласман у осмину финала, налази се на другом месту са девет бодова, а Апоел је последњи са бодом и бори се за освајање трећег места које води у Лигу Европа.

Фудбалери Барселоне од 20.45 у Никозији играју против Апоела, утакмицу петог кола Групе Ф у Лиги шампиона. Најбољи фудбалер Барселоне Меси покушаће да постане најбољи стрелац Лиге шампиона. Он је 5. новембра против Ајакса био стрелац и са 71 голом изједначио се са легендарним Раулом и сваки следећи погодак биће нови рекорд најелитнијег европског такмичења.

Меси је пре три дана постигао "хет трик" против Севиље, у победи од 5:1 и постао најбољи стрелац шпанске лиге са 253 гола. Иза њега остао је Телмо Зара са два гола мање, што је био рекорд из 1955. године.

У утакмици неизвестан је наступ Андреса Инијесте и Жеремија Матјеа.

У другој утакмици у Групи Ф Пари Сен Жеремен ће од 20.45 на свом терену играти против Ајакса. Париски тим је први на табели са 10 бодова и већ је обезбедио пласман у другу фазу, а Ајакс је трећи са два бода и покушаће да остане у игри за учешће у Лиги Европа.

Пари Сен Жермен у дуел улази низом од 20 утакмица без пораза, а Ајакс ће покушати да оствари прву победу у групи.

"Морамо да наставимо са добрим радом. Морамо да будемо трећи у групи, а ми смо у малој предности јер је Пари Сен Жермен већ у осмини финала", рекао је фудбалер Ајакса Анвар Ел Гази.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи