Читај ми!

Пирло: Олимпијакос морамо да победимо!

Фудбалер Јувентуса Андреа Пирло рекао је да његова екипа у предстојећи дуел са Олимпијакосом у Лиги шампиона мора да уђе као да је финале, пошто јој је потребан добар резултат како би задржала шансе за пласман у другу фазу.

Фудбалери Јувентуса у уторак од 20.45 на свом стадиону играју против Олимпијакоса, утакмицу четвртог кола Групе А у Лиги шампиона.

Јувентус је у прошлом колу изгубио у Атини са 1:0 и са три бода из три утакмице на трећем је месту, док другопласирани Олимпијакос има три бода више. Први у групи је Атлетико Мадрид са шест бодова, а последњи је Малме са три бода, колико има и Јувентус.

Црно-бели у утакмицу улазе после победе у домаћем првенству над Емполијем од 2:0, а један гол постигао је Пирло.

"Победа против Емполија је важна, јер нам је омогућила да се добро припремимо за утакмицу са Олимпијакосом. Дуел са грчком екипом је за нас као финале, морамо да прикажемо најбољи игру, пошто нам одговара само један резултат", рекао је Пирло.

Олимпијакос је одиграо без голова са Астерасом и на табели грчког првенства заостаје пет бодова за првопласираним Паоком. У том мечу тренер Олимпијакоса Мичел одмарао је Ибрахима Афелаја, Леандра Салину и Делвина Ндинга.

Последњи пут када су Јувентус и Олимпијакос играли у Торину, у октобру 2003. године, црно-бели су победили са 7:0. Наравно, то су била нека друга времена и "бјанконери" су били вицепрваци Европе.

У другој утакмици у Групи А од 20.45 Малме ће на свом терену играти против Атлетико Мадрида. У прошлом колу Атлетико је на свом терену победио Малме са 5:0.

Атлетико је у суботу у шпанском првенству победио Кордобу са 4:2. То је била четврта узастопна победа екипе тренера Дијега Симеонеа, која је у тим мечевима постигла 12 голова.

"Мислим да помало напредујемо, све боље играмо. Довели смо много играча, а сезону смо почели освајањем Суперкупа. У неким утакмицама смо били просечни, а у некима добри. Морамо да постижемо још голова", рекао је Симеоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи