Бензема: У финалу са Енглезима

Нападач Реала Карим Бензема верује да ће његов тим играти у финалу Лиге шампиона, а да ће за противника имати клуб са Острва.

Млади нападач Реала верује да ће се његов тим борити за титулу првака Европе. Финале Реал - Манчестер или Реал - Челси, сматра Француз.

Бензема је уверен да његов тим поседује квалитет и има снаге да се домогне финала које се игра у мају на Сантијаго Бернабеуу.

"Компликовано је говорити о финалу, јер много тога зависи од четвртине финала", рекао је млади Француз.

Млади нападач сматра да ће у финалу играти против енглеског клуба, Манчестера или Челсија, док је "отписао" Интер и Барселону, који су једни од фаворита за освајање такмичења.

"Мислим да ће Реал играти у финалу, а наш противник ће бити Челзи или Манчестер јунајтед. Сада мислим да ће енглески тим играти у финалу, пре Барселоне или Интера, али ситуација временом може да се промени, и све зависи од тога шта ће се све издогађати у априлу", рекао је Бензема.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи