Читај ми!

Спортинг тражи нову утакмицу са Шалкеом – или паре!

Фудбалски клуб Спортинг из Лисабона затражио је од Европске фудбалске уније (Уефа) да поново одигра утакмицу са Шалкеом у Лиги шампиона, коју је изгубио са 3:4, голом из једанаестерца у судијској надокнади времена.

Зелено-бели из Лисабона затражили су да се одигра нова утакмица, или да добију премију која се додељује за реми у Лиги шампиона.

Уефа је затражила од Шалкеа мишљење о томе и у кратком року ћемо га послати, како бисмо заштитили интересе свог клуба", наводи се у саопштењу Шалкеа на клупском сајту.

Шалке је у уторак увече победио Спортинг са 4:3, у утакмици трећег кола Групе Г у Лиги шампиона, а победоносни гол постигао је Ерик Максим Чупо Мотинг из једанаестерца. Претходно је судија Сергеј Карашев из Русије досудио пенал због играња руком Џонатана Силве.

У Спортингу сматрају да је лопта погодила Силву у главу.

После три кола у Групи Г, Шалке има пет бодова и тренутно је на другом месту на табели, а Спортинг је последњи са бодом. Први је Челси са седам бодова, а Марибор је трећи са два бода.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи