Роџерс љут на Балотелија

Тренер фудбалера Ливерпула Брендан Роџерс изјавио је да ће разговарати с Мариом Балотелијем, који је у полувремену утакмице са Реал Мадридом у Лиги шампиона заменио дрес с противничким играчем Пепеом.

Ливерпул је јуче на Енфилду изгубио од Реал Мадрида са 0:3, у утакмици трећег кола Групе Б у Лиги шампиона. Балотели је заменио дрес са Пепеом у полувремену, што је наљутило тренера енглеског тима.

"То не подржавам. Ако желиш да мењаш дрес, замени га на крају утакмице. О томе ћу с њим данас разговарати", рекао је Роџерс, пренели су британски медији.

Прошле сезоне у Ливерпулу се догодила иста ствар, када је Мамаду Сако у полувремену заменио дрес са Самјуелом Етоом из Челсија.

"Исти инцидент смо имали и прошле сезоне, а то смо решили унутар клуба. Такве ствари не би требало да се догађају у Ливерпулу", рекао је Роџерс.

Тренер "црвених" додао је да је у полувремену уместо Балотелија увео Адама Лалану због тактике, а не због инцидента. Италијански фудбалер је у првом делу утакмице само два пута шутнуо на гол и оба пута је био изблокиран.

"У питању је тактика. Мислио сам да морамо да поправимо кретање како бисмо извршили притисак на њихове центархалфове и мислио сам да то уради Рахим Стерлинг. Лалана је ушао у игру и био је неуморан. То је минимум у Ливерпулу - морате да притискате противника, морате да радите. Млади Адам је ушао и то је радио веома добро", рекао је Роџерс.

Тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти рекао је да је мењање дресова у полувремену новина, али да то није проблем.

"Мислим да је у фудбалу нормално заменити дресове на крају утакмице. Ово је нешто ново. Понекад се деси да играчи у полувремену замене дресове са противницима. Не видим због чега би то био проблем", рекао је Анчелоти.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи