Срна: Шахтјор мора да победи Бате

Капитен фудбалера Шахтјора из Доњецка Даријо Срна рекао је да његова екипа мора да победи Бате Борисов у предстојећој утакмици у Лиги шампиона, како би започела серију добрих резултата.

Фудбалери Шахтјора играју у уторак у белоруском Борисову против Батеа, утакмицу трећег кола Групе Х у Лиги шампиона. Украјинска екипа је на трећем месту на табели, освојила је два бода у два кола, а Бате има бод више. Први је Порто са четири бода, док Атлетик Билбао заузима последње место са једним бодом.

Шахтјор је у петак победио Волин са 6:2 и прекинуо низ од три утакмице без победе, односно два пораза у првенству.

"Требала нам је та победа после ремија са Портом и два првенствена пораза. Увек је лепо победити. Сада нам је потребан одмор пошто морамо да се спремимо за Бате. То је за нас изузетно важна утакмица", рекао је Срна.

Бате је непоражен у последњих шест утакмица у свим такмичењима, а у последњем колу белоруског првенства за викенд је победио Шахтјор са 4:1.

У другој утакмици у Групи Х на стадиону Драгао Порто од 20.45 игра против Атлетик Билбаоа.

"Атлетик Билбао је добра екипа, има добру равнотежу у нападу и одбрани. Прошле сезоне су постигли изузетне резултате и уверен сам да ће их поновити ове године", рекао је тренер Порта Хулен Лопетеги.

Билбао је за викенд одиграо нерешено, 1:1 са Селтом и од августа није остварио победу у ниједном такмичењу, док је Порто изгубио од Спортинга са 1:3 у поругалском Купу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи