Читај ми!

Дејо: Лепо је опет држати шампионски пехар

Некадашњи фубалер Црвене звезде Дејан Савићевић рекао је у Новом Саду да му је изузетна част да поново подигне пехар Лиге шампиона.

Легендарни "Геније" је на промоцији пехара ЛШ у Новом Саду рекао да му је драго што има прилику да поново држи "ушати пехар".

"Посебно ми је драго што након 20 година имам прилику да држим овај величанствени трофеј", рекао је Савићевић на Тргу слободе у Новом Саду, где је пехар који је на пропутовању кроз Србију.

Савићевић је додао да му је велико задовољство и да отвори "Мини-суперлигу", такмичење за најмлађе фудбалере, уз жељу да ће неки од њих једног дана бити "на крову Европе".

Дејан Савићевић је званични "амбасадор" Уникредит банке која организује "Туру трофеја" Лиге шампиона.

"Освајање овог оригиналног пехара означава врхунац каријере сваког фудбалера", поручио је Савићевић који је, као првотимац Црвене звезде, 1991. у Барију освојио тадашњи Куп шампиона.

Свечаности су присуствовали градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и председник Извршног одбора Уникредит банке Србија Клаудио Чезаре.

Љубитељи фудбала могу да се у Новом Саду фотографишу са пехаром вечерас до 20.00 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи