Читај ми!

Лам: Добро је што нисам напустио Бајерн

Фудбалер Бајерна из Минхена Филип Лам рекао је да му је драго што је одлучио да не оде у енглеску Премијер лигу и што је остао на Алијанц арени.

После 2008/09, сезоне без трофеја, Лам је био близу одласка из Бајерна, а наводно је за њега био заинтересован и Манчестер јунајтед.

Међутим, немачки фудбалер је одлучио да остане у Минхену и од тада је са Бајерном освојио три титуле у Бундеслиги, Лигу шампиона и клупско светско првенство.

"Размишљао сам о Енглеској и било је неких занимљивих понуда... Али, Бајерн је клуб из мог града и био сам убеђен да ћемо поново бити добри. Осећао сам да можемо да освојимо Лигу шампиона. Ја бих радије да то освојим са својим клубом него са неким другим. Срећом, та одлука је била права", рекао је Лам.

Лам се, пошто је Немачка овог лета освојила титулу на Светском првенству у Бразилу, повукао из репрезентативног фудбала и сада му је сва пажња усмерена ка томе да Бајерн освоји Лигу шампиона, други пут у последње три године.

Бајерн је у Групи Е са Манчестер ситијем, Ромом и московским ЦСКА. Минхенски клуб је у првом колу са 1:0 савладао шампиона Премијер лиге, док је у другом колу са истим резултатом био бољи од ЦСКА.

Манчестер сити је један од најбогатијих клубова у свету фудбала, а Лам је истакао да је збуњен чињеницом да енглески клуб још не може да уради нешто више на европској сцени.

"Стварно не могу да разумем. Манчестер сити је изузетан тим са великим играчима... Имају толико добрих играча у својим редовима. Имали су тешку утакмицу на почетку, овде у Минхену... Мислим да су способни да иду далеко у Лиги шампиона", истакао је Лам.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи