Трофеј Лиге шампиона 14. октобра у Новом Саду

Љубитељи фудбала имаће прилике да 14. октобра у Новом Саду виде пехар намењен победнику Лиге шампиона у оквиру турнеје по градовима широм Србије.

Овај спектакл најављен је на конференцији за новинаре у Новом Саду којој су присуствовали градоначелник Милош Вучевић и председник Извршног одбора Уникредит банке Србија Клаудио Чезарио.

Како је саопштено, амбасадор туре трофеја ЛШ биће некадашњи ас Црвене звезде и Милана, а данас председник Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић, који ће такође 14. октобра бити у Новом Саду.

Градоначелник Вучевић је рекао да је поносан што се Нови Сад нашао у друштву одабраних градова који имају прилику да угосте један од најважнијих трофеја у свету спорта и сигурно најважнији трофеј у клупском фудбалу.

"Са радошћу смо прихватили идеју да Нови Сад буде део овог несвакидашњег догађаја који ће нас подсетити на нека времена када се и код нас играо врхунски европски фудбал", рекао је Вучевић, додајући да ће долазак Дејана Савићевића дати посебну драж целом догађају.

Клаудио Чезарио казао је да је веома срећан што ће захваљујући партнерству Уникредит банке и Уефе љубитељи фудбала у Новом Саду и околини, имати прилику да се приближе најпожељнијем трофеју европског фудбала.

"Оно што нас чини још поноснијима јесте то што ће оригинални трофеј Лиге шампиона први пут бити изложен у Новом Саду, а осим Новог Сада трофеј ће у Србији видети и житељи Ниша и Београда", рекао је Ћезарио.

Према његовим речима, биће организована и Мини суперлига, такмичење за будуће фудбалске шампионе, које ће се одржати на дан када "ушати трофеј" буде гостовао у Новом Саду, 14. октобра, на Тргу слободе, где ће бити постављен терен за мини фудбал.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи