Читај ми!

Анчелоти: Роналдо, стварно најбољи

Тренер Реала из Мадрида Карло Анчелоти рекао је да је Кристијано Роналдо најбољи играч којег је икада тренирао, након бриљантних партија португалског нападача ове сезоне.

Роналдо је постигао чак 13 голова на девет утакмица, од чега хет-трик и четири поготка на првенственим мечевима против Депортива, односно Елчеа прошле недеље.

"Без непоштовања било кога, Кристијано је најбољи играч којег сам тренирао. Он се бори за дрес, он је вођа. Не прича много, он води примером", рекао је Анчелоти пред утакмицу Лиге шампиона против бугарског првака Лудогореца.

Италијански стручњак додао је да и велшка звезда Герет Бејл даје пун допринос екипи Реала, иако се није посебно истакао у досадашњем делу сезоне.

"Постоје тренуци када у игри нисте 100 посто, али он има сјајну сезону, као и остали играчи. Бејл ради напорно, постиже голове и ја не морам ништа да му објашњавам. Он врло добро зна шта треба да ради и ја сам задовољан оним што ради", рекао је Анчелоти и упозорио да меч против Лудогореца неће бити нимало лак као што многи процењују.

Бугарски клуб је у дебитантском наступу у Лиги шампиона поражен у првом колу Е групе у Ливерпулу са 2:1, након што је домаћин постигао одлучујући гол у судијској надокнади.

"Сматрам да нема слабих тимова у овом такмичењу. Знамо колико је тешко играти на Енфилду, а Лудогорец је одиграо тамо веома добру утакмицу", рекао је Анчелоти.

Утакмица између Лудогореца и Реала игра се у среду у Софији на стадиону Васил Левски од 20.45.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи