Читај ми!

Симеоне: Меч са Јувентусом је финале

Дијего Симеоне не воли да губи. Управо то се догодило његовом Атлетику у Пиреју пре две седмице. Порази се најбоље заборављају и превазилазе победама. Због тога је дуел са Јувентусом много важан за шпанског првака.

Тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне оценио је да је предстојећа утакмица са Јувентусом у Лиги шампиона "финале" и додао да много цени торинску екипу.

"Утакмица са Јувентусом је финале, као што ће бити и свака следећа у Лиги шампиона. Јувентус је екипа која увек добро игра, која се залаже на терену и против њих се увек тешко освајају бодови", рекао је Симеоне, преносe шпански медији.

Атлетико Мадрид ће сутра на стадиону "Висенте Калдерон" дочекати Јувентус у утакмици другог кола Групе А Лиге шампиона.

"Сутра ћемо морати да играмо на високом нивоу, уколико желимо да код куће задржимо три бода. Имаћемо још један тренинг пред утакмицу и видећу ко ће играти... Имам велики избор играча на располагању, али ко год да истрчи на терен сутра мора да пружи свој максимум", рекао је Симеоне.

Атлетико је у првом колу Групе А Лиге шампиона поражен у Пиреју од Олимпијакоса са 2:3, док је Јувентус у Торину победио шведски Малме са 2:0.

"Не мислим да ће се Јувентус ослањати на контранападе... Имају сјајног (Карлоса) Тевеза, као и (Фернанда) Љорентеа, који се одлично враћају по лопту и преносе је на противничку половину. Они ће бити велика опасност по нас", казао је Симеоне.

С друге стране, фудбалер Јувентуса Алваро Мората истиче да његова екипа путује у Мадрид с намером да победи.

"Биће веома тешко. Знамо да је Атлетико један од најјачих тимова у Европи у последњих неколико година. Добро играју, али ми идемо тамо да победимо. Ове године смо играли веома добро и идемо на 'Висенте Калдерон' са жељом да победимо", рекао је Мората.

У другој утакмици Групе А састаће се Малме и Олимпијакос.

Обе утакмице играју се сутра у 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи