Читај ми!

Венгер криви срећу за пораз у Дортмунду

Били смо просечни, али нисмо имали ни среће, рекао је Арсен Венгер након пораза Арсенала од Борусије. Француз је стао у одбрану Данија Велбека, кога су навијачи на друштвеним мрежама напали због слабије партије.

Тренер лондонског Арсенала Арсен Венгер оценио је да је његова екипа играла просечно у поразу од Борусије из Дортмунда у Лиги шампиона, али и да није имала среће у том дуелу.

Фудбалери Арсенала изгубили су синоћ од Борусије у Дортмунду са 0:2, у утакмици првог кола Групе Д у Лиги шампиона. Голове су постигли Ћиро Имобиле у 45. минуту и Пјер Емерик Обамејанг у 48. минуту.

"Нисмо били на потребном нивоу, Борусија је заслужила победу. Мислим да нисмо имали среће, примили смо гол 10 секунди пре краја првог полувремена. Упркос нашој просечној игри, имали смо много шанси, а то је парадокс. Могли смо да водимо, али су и они имали добре шансе", рекао је Венгер, пренели су британски медији.

"Дортмунд је веома јак на средини терена. Јачи су од нас на средини. Тешко је појединачно оцењивати играче пошто као екипа нисмо били на потребном нивоу", додао је тренер "тобџија".

Навијачи су на друштвеним мрежама критиковали Данија Велбека, који је промашио неколико шанси, а Венгер је желео да га одбрани.

"Велбек је био опасан, али се уморио у другом полувремену. Није могао да постигне гол, али је био активан на терену и мислим да је обавио добар посао. Потребан му је гол да скине терет", рекао је Венгер и додао да је Џек Вилшир повредио чланак и да још не зна колико је повреда озбиљна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи