Луис Енрике: Желим Реалу да изгуби све утакмице

Тренер Барселоне Луис Енрике желео да је да буде савршено искрен уочи утакмице против Апоела, којом Каталонци отпочињу такмичење у Лиги шампиона. Нема смисла да лажем, али желим мадридском тиму да изгубе све утакмице. Међутим, ми гледамо само себе и како да имамо успешну сезону, рекао је некадашњи фудбалер Барселоне, али и Реала.

Тренер Барселоне Луис Енрике рекао је да би волео да највећи ривал мадридски Реал изгуби сваку утакмицу до краја сезоне.

Мадридски тим је успешно почео нову сезону у Лиги шампиона пошто је на свом терену победио Базел са 5:1.

"Желим да мој тим игра најбољи могући фудбал, а све остало ме мање интересује. Нема смисла да лажем, али желим мадридском тиму да изгубе све утакмице. Међутим, ми гледамо само себе и како да имамо успешну сезону", рекао је Енрике новинарима уочи меча са Апоелом.

Енрике је од 1991. до 1996. године за Реал одиграо 213 утакмица и постигао 18 голова, али је после тога прешао у Барселону где је и завршио играчку каријеру.

Летос је преузео клупу каталонског тима, након што је водио Селту из Вига. Барселона на Камп Ноу дочекује кипарског шампиона Апоел.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи