Читај ми!

Миливојевић: Победили смо великог ривала

Лука Миливојевић, фудбалер Олимпијакоса и повремени репрезентативац Србије, пресрећан је због победе над мадридским Атлетиком. Некадашњи играч Црвене звезде и Рада истиче и да је сјајно прихваћен у новом клубу, у који је стигао недавно из Андерлехта.

Повремени репрезентативац Србије и фудбалер Олимпијакоса Лука Миливојевић рекао је да је пресрећан због изненађујуће победе над мадридским Атлетиком на старту Лиге шампиона.

Атински тим је на свом терену надиграо вицешампиона Европе са 3:2, а Миливојевић је одиграо свих 90 минута.

"Сви смо дали свој максимум како бисмо забележили победу против великог ривала. Само тако смо могли да савладамо Атлетико и драго ми је због освајања велика три бода. Већ размишљамо о следећем мечу против Малмеа, али не смемо да запоставимо и утакмицу против Верије у грчком првенству. Сјајно сам прихваћен у новом клубу, као да нисам скоро дошао", рекао је Миливојевић.

Поред шампиона Грчке и Шпаније, у А групи Лиге шампиона Јувентус је победио шведски Малме са 2:0.

Миливојевић је недавно прешао из Андерлехта на позајмицу у грчки клуб, а током каријере играо је за Раднички Крагујевац, Рад и Црвену звезду.

За репрезентацију Србије одиграо је седам утакмица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи