Легија не одустаје од ЛШ, поднела жалбу

Пољска Легија из Варшаве поднела је жалбу на казну Уефа о избацивању из баража за Лигу шампиона јер је у реванш мечу против Селтика тиму имала суспендованог играча.

У образложењу жалбе челници Легије навели су да је варшавски клуб на терену заслужио победу у трећем колу квалификација над Селтиком (4:1, 2:0).

Наиме, Бартош Березински добио је црвени картон у последњем мечу Легије прошле сезоне против Апоела из Лимасола и суспендован је на три утакмице.

Он је пропустио мечеве против Сент Патрика у претходној рунди и први дуел са Селтиком, да би одиграо последњих неколико минута реванша у Глазгову.

Међутим, УЕФА је утврдила да Березински уопште није био регистрован за претходну рунду, тако да није могао да издржи казну и елиминисала Легију, која ће се уместо за Лигу шампиона борити за пласман у Лигу Европе.

Тако је УЕФА први меч Легија - Селтик регистровала резултатом 3:0 за госте.

"Желимо да обавестимо јавност да ћемо свим средствима да се боримо у овом жалбеном процесу", наводи се у саопштењу Легије.

Селтик ће у баражу за ЛШ играти против словеначког Марибора, док Легију очекује дуел са казахстанским Актобеом у баражу за Лигу Европе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи