Читај ми!

Легија избачена из Лиге шампиона!

Легија из Варшаве је убедљиво савладала Селтик и нашла се у плеј-офу за Лигу шампиона. Међутим, тамо није остала због несхватљиве административне глупости. Наиме, Уефа је казнила Легију јер је на мечу са шкотским клубом у игру ушао играч који је претходно био суспендован.

Европска фудбалска унија (УЕФА) избацила је пољску Легију из плеј-офа за Лигу шампиона, зато што је у реванш мечу трећег кола квалификација против Селтика наступио суспендовани играч Бартош Березински.

Легија, за коју игра Србин Мирослав Радовић, у двомечу са Селтиком била је боља укупним резултатом 6:1 (4:1, 2:0), али ће због административне грешке Шкоти даље. Реванш меч регистрован је службеним резултатом 3:0 за Селтик, таман довољно за пролаз.

Наиме, Березински је добио црвени картон у последњем мечу Легије прошле сезоне против Апоела из Лимасола и суспендован је на три утакмице. Он је пропустио мечеве против Сент Патрика у претходној рунди и први дуел са Селтиком, да би одиграо последњих неколико минута реванша у Глазгову.

Међутим, Уефа је утврдила да Березински уопште није био регистрован за претходну рунду, тако да није могао да издржи казну. Зато је елиминисала Легију, која ће се, уместо за Лигу шампиона, борити за пласман у Лигу Европе.

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи