Модрић: Победа за Хрватску, Србију и Босну

Још један играч са ових простора подигао је "ушати" пехар Лиге Шампиона . Хрватски репрезентативац Лука Модрић постао је синоћ првак Европе са Реал Мадирдом а трофеј је посветио поплављеној Хрватској, Србији и Босни.

Победу у финалу Лиге Шампиона, фудбалер Реала Лука Модрић посветио је поплављеном Балкану. 

"Краљевски клуб" је до титуле дошао после преокрета, који је донео Серхио Рамос у 93. минуту, после корнера који је извео Модрић.

"Желео бих да посветим овај трофеј мојој породици, супрузи и кћерки, и свим људима који су били овде, али и онима који, нажалост, нису. Посвећујем га и мом преминулом тренеру и учитељу Томиславу Башићу и свим људима у Хрватској, Србији и Босни и Херцеговини, који пролазе кроз тешка времена. Надам се да могу да осете и да поделе срећу са мном у овом тренутку", рекао је Модрић у изјави за ХРТ.

Модрић је одиграо свих 120 минута на лисабонском "Лужу" и истакао да је тамо доживео најлепши тренутак у каријери.

"Осећај је невероватан. Били смо на рубу пораза, али после тог гола смо знали да ћемо победити после продужетака. Било је очигледно да су играчи Атлетика уморни. Ово је најлепши тренутак у мојој каријери", истакао је Модрић.

"Морамо да будемо искрени и да кажемо да је Атлетико био бољи тим у првих 60-70 минута. Показали су колико добро могу да играју и зашто су шампиони Шпаније. Али, ми нисмо размишљали о поразу. До самог краја смо веровали да можемо да постигнемо гол и дођемо до преокрета. На крају смо то и учинили и награђени смо за свој труд", рекао је Модрић.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи