Немци љути и разочарани у Гвардиолу!

Немачки медији осули паљбу по Пепу Гвардиолу, то јест тактици коју је одабрао у поразима његовог Бајерна од мадридског Реала у полуфиналу Лиге шампиона.

Опседнутост тренера Бајерн Минхена, Пепа Гвардиоле, поседом лопте, главна је тема немачких медија после елиминације тог клуба од Реал Мадрида у полуфиналу Лиге шампиона.

"Пеп Гвардиола је морао да призна да је он можда и изабрао паметну, храбру тактику за две утакмице. Али, неко га је ипак прочитао", пише водећи минхенски лист "Зидојче цајтунг".

Бајерн је после пораза у Мадриду са 1:0 у реваншу на свом терену доживео дебакл изгубивши са 0:4, и тако остао без наде да ће одбранити титулу шампиона Европе.

"Франкфуртер Алгемајне цајтунг" пише да је репутација Гвардиоле као "месије" озбиљно нарушена.

"У обе утакмице тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти показао је да је бољи стратег. Имајући у виду оба сусрета, то је био прави дебакл", навео је новинар овог листа.

Исти лист је имао велике примедбе на Гвардиолину тактику.

"Да ли је велики посед лопте једино средство, када се догоди да су двојица или тројица брзих играча довољна да се одбрамбена линија једног тима распе".

Бајерн је у априлу изгубио четири утакмице, колико и укупно у последње две године.

Баварци, који су одбранили титулу шампиона Немачке, 17. маја у Берлину ће против Борусије из Дортмунда играти у финалу домаћег купа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи