Читај ми!

Минут ћутања за фудбалске легенде

Реванш мечеви полуфинала Лиге шампиона почеће минутом ћутања у част преминулих легенди светског фудбала, Вујадина Бошкова и Тита Виланове. Играчи сва четири клуба носиће око руке црни флор.

Реванш утакмице полуфинала фудбалске Лиге шампиона Бајерн Минхен - Реал Мадрид и Челси - Атлетико Мадрид почеће минутом ћутања у знак сећања на недавно преминуле тренере Вујадина Бошкова и Тита Виланову.

Легендарни српски тренер, Бошков, умро је јуче у 83. години у Новом Саду, док је Виланова преминуо у петак у 46. години, после дуге и тешке болести.

Играчи све четири екипе током утакмице носиће црни флор око руке.

Бошков је током каријере, између осталих, предводио Реал Мадрид, Сарагосу, Фејнорд, Рому, Наполи и Сампдорију, са којом је остварио највеће успехе.

Такође, Бошков је у два наврата био селектор Југославије.

С друге стране, Виланова је био велики пријатељ тренера Бајерн Минхена Пепа Гвардиоле, којем је прво био помоћник у Барселони, а потом ју је сам предводио.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи