Читај ми!

Симеоне: Пред нама је дуг пут

Наставићемо мирно да радимо, пошто још ништа нисмо освојили. Прошли смо даље, али пред нама је дуг пут, рекао је Дијего Симеоне након победе његовог Атлетика над Барселоном.

Тренер фудбалера Атлетика из Мадрида Дијего Симеоне рекао је да је задовољан пласманом у полуфинале Лиге шампиона, али да његова екипа још није ништа освојила и да мора да настави да ради.

Фудбалери Атлетика из Мадрида пласирали су се у полуфинале Лиге шампиона, пошто су синоћ на свом терену, у реванш утакмици четвртфинала победили Барселону са 1:0. У првом мечу прошлог уторка на Камп Ноу било је 1:1.

Први пласман Атлетику у полуфинале најелитнијег европског такмичења донео је Коке голом у петом минуту.

"Пресрећни смо због победе против одличног тима. Дозволили смо Барселони да контролише лопту на средини терена, али притискали смо Ћавија и Инијесту и нисмо им дозволили ни да размишљају", рекао је Симеоне.

"Друге екипе су претходних година често играле у полуфиналу, али морамо да верујемо у наш рад и прилику која нам се указала. Надамо се да ћемо учешће у овом такмичењу завршити тако што ћемо показати да можемо свима да парирамо", рекао је Симеоне, пренели су шпански медији.

Фудбалер Барселоне Ђорди Алба признаје да је Атлетико надиграо његову и заслужено прошао даље.

"Били су боља екипа, поготово у првом делу утакмице. Након тога смо ми преузели контролу, али никако нисмо успевали да искористимо теренску иницијативу. Тешко је победити ривала који игра као Атлетико. Морамо што пре да заборавимо синоћњи меч, иако не волимо да губимо, поготово у Лиги шампиона", рекао је Алба.

Жреб за полуфинале Лиге шампиона одржаће се сутра у 12 сати у Ниону. Поред Атлетика у полуфинале су се пласирали Челси, Реал Мадрид и Бајерн из Минхена. 

"Наставићемо мирно да радимо, пошто још ништа нисмо освојили. Прошли смо даље, али пред нама је дуг пут", рекао је Симеоне.

Атлетико је 2010. и 2012. године освојио друго по важности европско такмичење - Лигу Европа, али никада није тријумфовао у Лиги шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи