Читај ми!

Срећа, некоме савезник, некоме противник

"Драго нам је због пласмана, али никако због игре и резултата. Имали смо среће и прошли даље", рекао је Карло Анчелоти након меча у Дортмунду. "Били смо веома близу да изненадимо све, али нам је недостајало мало среће", каже двоструки стрелац Марко Ројс.

Тренер мадридског Реала Карло Анчелоти сматра да је његов тим уз много среће дошао до пласмана у полуфинале Лиге шампиона, иако је у реваншу четвртфинала у Дортмунду изгубио од Борусије са 2:0.

Краљевски клуб у полуфинале је прошао захваљујући победи од 3:0 у првој утакмици.

"Све утакмице на овом нивоу су веома тешке. Имали смо среће и прошли смо даље. Драго нам је због пласмана, али никако због игре и резултата. Прво полувреме је било лоше, а у другом смо се поправили. Фудбал је такав, праве се грешке, а неке личе на поклоне противнику. Касиљас је неколико пута сјајно интервенисао у важним тренуцима", навео је Италијан.

Реал је на синоћњем мечу у Дортмунду могао први да постигне гол и реши све дилеме, али Анхел ди Марија није искористио пенал у 17. минуту.

Двоструки стрелац за Борусију из Дортмунда у ревенш мечу четвртфинала Лиге шампиона против Реала Марко Ројс такође сматра да је срећа била пресудан фактор.

"Нисмо добро играли у првом мечу и зато смо морали да јуримо резултат. Дали смо све од себе, од почетка меча играли смо храбро и са много самопоуздања напали Реал. Били смо веома близу да изненадимо све, недостајало нам је мало среће", рекао је Ројс.

"Милионери" су Реалу одржали фудбалску лекцију, потпуно су надиграли фаворизованог противника, али нису имали среће, пре свих Хенрик Михтаријан, који је у другом полувремену пропустио две изгледне прилике да матира Икера Касиљаса.

"Имали смо много шанси да постигнемо голове како синоћ, тако и прошле недеље и прођемо даље. Због тога је тешко прихватити чињеницу да смо испали. Желели смо да остваримо бољи резултат од четвртфинала, посебно јер смо прошле године игали финале Лиге шампиона", додао је Ројс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи