Читај ми!

Златан прескаче Лондон!

ПСЖ је остварио велику победу над Челсијем од 3:1 прошле ноћи, али неће славити "пуном паром" јер ће Златан Ибрахимовић пропустити реванш у Лондону због повреде.

Пари Сен Жермен је синоћ уписао велику победу над Челсијем (3:1), али ће победа "светаца" остати помало у сенци повреде њиховог најбољег фудбалера Златана Ибрахимовића. 

Ибрахимовић је повредио задњу ложу, без контакта са противничким играчем, па је у 68. минуту морао да напусти терен. Према речима председника ПСЖ-а Насера Ал Келаифија, Златану предстоји неколико недеља паузе.

"Нажалост, повредио је мишић и очекује га неколико недеља одмарања", рекао је Ал Келаифи.

Ибрахимовић ће, дакле, пропустити реванш у Лондону који је на програму идуће недеље, као и следећа два првенствена меча "светаца".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи